Tietoa Meistä


TERVETULOA KOTIVEMPAIMEEN!

Täältä löydät jatkuvasti kasvavan valikoiman hyödyllisiä arkipäivän tuotteita joita et välttämättä löydä tavallisista kaupoista. Tavoitteenamme on tarjota sinulle top kansainvälisiä tuotteita parhaisiin hintoihin.

TUONNIN AMMATTILAISET

Olemme tuonnin ammattilaisia ja erikoistuneet löytämään hyödyllisiä sekä parhaiten myytyjä kansainvälisiä tuotteita hyvään hintaan.

Jotta pystymme pitämään hinnat alhaisina, lähetämme tuotteet suoraan varastoltamme Kiinasta, Bulgariasta tai Indonesiasta.

Kotivempaimet.fi on osana S kandinavisk E-handel (14891511) ryhmää, johon kuuluu monta kansainvälistä verkkokauppaa. Skandinavisk E-handel yhteystiedot: 

Pudisoo küla Männimäe 1, Kuusalu vald, 74626 (zip)
Harju maakond, Estonia


TARKKA VALIKOIMA

Jokainen tuote valikoimassamme on tarkkaan valittu juuri sinua varten. Yritämme avustaa, hyödyntää tai parantaa arkeasi tarjoamalla hyvän hintaisia tuotteita laadusta tinkimättä. Lisäämme uusia tuotteita viikoittain.

LÄHETYKSEN INFORMAATIO

Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostitse lähetystunnuksen. Joissain tapauksissa ilmaisen toimituksen vuoksi tilauksen seuranta ei ole käytössä. Logistisista syistä, joissain tapauksissa samassa tilauksessa olevat tuotteet lähetetään erillisissä paketeissa vaikka yhteistilaus on valittuna.

Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja me autamme sinua parhaamme mukaan!

TILAUKSEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

Me arvostamme asiakkaittamme ja haluamme palvella teitä parhaamme mukaan. Siksi tarjoamme ilmaisen toimituksen (yli 100€ tilauksiin) varastoltamme Kiinasta ePacketin tai EMS:n kautta.

RISKITÖN PALVELU

Me ymmärrämme että verkossa ostosten tekeminen saattaa olla välillä epämiellyttävää, joten haluamme vahvistaa ettei sinulla ei ole MITÄÄN riskiä meidän tuotteiden tilaamisessa. Ellet ole tyytyväinen- ei hätä. Emme ota sitä henkilökohtaisesti vaan KORJAAMME asian. Voit tehdä ostoksia turvallisesti meidän kautta.


Asiakaspalvelumme on sinua varten. Kirjoita meille osoitteeseen info@kotivempaimet.fi.
x
x